© 2012 Barnstormer. All rights reserved.

100 Dagen

In 2012 worden we vertrekkers! Nog honderd dagen en dan zijn we vertrokken. 101 klussen te doen, dingen te regelen en spullen aan te schaffen. Langzaam wordt het lijstje korter.

Afgelopen zaterdag zijn we naar de vertrekkersdag van het tijdschrift Zeilen geweest. Dit is een dag die elk jaar georganiseerd wordt voor mensen die net als wij een jaar of langer op reis gaan met hun zeilboot. Erg leuk om mensen te ontmoeten met dezelfde dromen en plannen. Er werden presentaties gehouden door “terugkomers” zoals die door de crew van Abel T. Erg leuk en inspirerend.

De hoofdredacteur van het blad Zeilen, Cees van Dijk, zit blijkbaar verlegen om nieuwe artikelen. Hij drukte ons op het hart om vooral veel foto’s te maken bij onze reisverslagen zodat er verhalen voorzien van beeldmateriaal naar de redactie gestuurd kunnen worden ter publicatie. We gaan ons best doen!

Zondag hebben we voor het eerst dit jaar weer met Barnstormer gevaren en wel helemaal van Stad aan het Haringvliet naar Zuidland. Toch zeker een mijl of 6. Vanaf 1 april is Blinckvliet in Zuidland onze tijdelijke thuishaven.