© 2012 Barnstormer. All rights reserved.

Oostende – Duinkerken

We hebben 2 dagen in Oostende doorgebracht, vanwege de wind maar ook omdat we toch nog heel moe waren na de hectische weken voor ons vertrek. De dag van aankomst in Oostende hebben we met de Sailaway crew en mijn ouders in de kuip geborreld. Ook al is het pas Belgie en ligt het maar 25 mijl van Vlissingen, we zijn in het buitenland. De tweede dag in Oostende hebben we gebruikt om uit te slapen, koffie te drinken en een klein beetje te shoppen.

Donderdag zijn we rond 10 uur vertrokken naar Duinkerken, de weg erheen was hobbelig en hebben we wederom motorzeilend afgelegd. Het werd al snel duidelijk dat we de dag erna vanwege de wind niet naar Dover zouden vertrekken en daarom hebben we er een fijne lees en wandeldag van gemaakt. Op het strand was een glijbaan dus Nien haar dag was helemaal goed!

Nienke kletst er gezellig op los. Wanneer ze meeuw hoort zegt ze: eendje huilen.Ze weigert te geloven dat er vogels zijn die deze geluiden maken. ‘ s Avonds in bed zing ik slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap. Normaal zingt ze soort van mee, maar vandaag zegt ze heel stellig: nee mama, paard. Ze blijft dit het hele liedje volhouden.

 

20120716-182231.jpg