© 2014 Barnstormer. All rights reserved.

Vaarseizoen 2014 is geopend

Na ruim 10 jaar lid te zijn van wsv Herkingen, waarvan we hier vijf jaar met de Deirdre hebben gelegen, hebben we eindelijk een ligplaats voor de Barnstormer weten te bemachtigen. We hadden het inmiddels al bijna opgegeven en zijn daarom in de tussentijd nog bij 2 andere verenigingen lid geworden.

Zaterdagochtend 5 april hebben we om half 8 in Hellevoetsluis losgegooid om ons ervan te verzekeren dat we de Haringvlietbrug van 10 uur halen. De reis begint bewolkt, maar tegen de tijd dat we bij de Krammer sluizen zijn breekt de zon door. ‘S middags om half 3 meren we af in onze nieuwe thuishaven WSV Herkingen, waar 2 nieuwe/ extra steigers zijn gerealiseerd. We liggen hier prachtig en hebben uitzicht op de Grevelingen.

Nienke kan haar geluk niet op als ze Joep ‘ontdekt’. Joep wordt ook in September vier en een vriendschap is dan ook al snel gesloten. Nienke vist er met haar schepnet lustig op los en wij genieten in de kuip van de zon.

Zondag is klusdag: verwijderen van de zonnepanelen en het railingnet, zodat Nienke zelf aan boord kan kruipen, ophangen van de gordijnen etc.

Vaarseizoen 2014 is wat ons betreft geopend!