© 2012 Barnstormer. All rights reserved.

Een week klussen en een beetje vakantie….

Tot nu toe hebben bijna alle weekenden in het teken gestaan van klussen en door de week zijn we s avonds druk met verhuisdozen inpakken, veel troep weggooien, administratieve zaken regelen ( paspoort Nienke, verzekeringen, opzeggen lidmaatschappen) en het bestellen van pilots, onderdelen en niet onbelangrijk het shoppen van zomerkleding :-).

Er staan nog behoorlijk wat klussen op de lijst en daarom hebben we deze week vrijgenomen voor een klus vakantie. Zaterdag is Jorg begonnen met de installatie van de watermaker. Aangezien we voor de aan- en afvoer nog een aantal onderdelen misten, zijn we zondag naar de vuurtoren in Hellevoetsluis gereden met de bedoeling om de klus af te maken.

‘ s Middags op de Neree geborreld en het was de bedoeling dat we vervolgens met z’n allen op de Barnstormer zouden eten……pa & ma gaan zitten en krak, zakken ze zo door de bank heen. Dus in plaats van de watermaker af te maken zijn Jorg en pa heel wat uurtjes zoet geweest om de bank te repareren. Terwijl de lijmtangen op het hout gemonteerd staan gaan we de auto in op zoek naar een nieuwe radio omdat deze ermee gestopt is. Deze stond ook niet op de planning, want hij is nog geen jaar oud. Helaas!

Ze geven voor dinsdag helaas geen super weer op, maar toch hebben we besloten om rond half 8 los te gaan. De Haringvlietbrug draait helaas maar twee keer per dag, dus we doen er alles aan om de brug van 10 uur te halen. Nu tijd voor een wijntje….toch een beetje vakantie.