© 2012 Barnstormer. All rights reserved.

Sevilla

Sevilla, wat een mooie en gezellige stad. Na een busreis van ruim 2,5 uur vanuit Ayamonte komen we aan in Sevilla. We hebben ons volledig niet in deze stad verdiept en hebben dan ook geen voorstelling van wat ons te wachten staat, behalve een gezellige tijd met Nicoline, Krijn en Bob.
Zij hebben twee kamers in hotel Vincci la Rabida geboekt, een voormalig paleis met binnentuin in de wijk El Arenal. Het is een schitterend hotel op een super locatie. Nienke vindt vooral de vijver erg leuk en speelt met de fontein. De siervijver is erg en ondiep en voordat we het doorhebben stapt ze in de vijver, met haar sandalen nog aan. Dat wordt drogen in de zon, we hebben geen extra schoenen voor haar meegenomen.

We wandelen ’s middags de stad in en snoepen van de overdaad aan tapas. De tapas zijn hier veel verfijnder dan dat we ze tot nu toe geserveerd hebben gekregen. Het smaakt ons goed en we wandelen dan ook van terras naar terras. Het hotel is op loopafstand van de Arena waar het stierenvechten plaats vind en we besluiten dan ook om met een rondleiding mee te gaan. De Arena is nog steeds in vol bedrijf en er worden per jaar meer dan 40 stierengevechten georganiseerd. De top (sporters) onder de de stierenvechters verdiend ruim 200.000 euro per wedstrijd!!

‘S Avonds eten we aan de bar ‘5 j….’ wederom tapas en wat zijn ze lekker! Huisgemaakte aardappelsalade, sardientjes op toast

, Iberico ham…..het zijn kleine porties dus we bestellen een heleboel verschillende tapas.

Sevilla, we komen zeker nog eens terug!

20121012-214223.jpg